24 May 2010

Üzgünüm ... Lost'u seyrettiğime


Uyarımı yapayım daha lost'un Finali seyretmemiş olanlar lütfen okumayın.
Bu sabah Lost'un son bölümünü finalini izleyen gruptayım tam bir hayal kırıklığı. Bilinen sonuca ulaşmak diye buna derim yok arkadaş biz izleyiciler olarak senaryoyu zaten yazmışız.

İzlediğime üzgünüm daha yaratıcı bir son beklerdim ama olmadı :(

6 yorum:

sarikiz dedi ki...

Di mi,? Bir de uykusuz kaldım ya.

Adsız dedi ki...

merhaba,blogunuzu severek okuyorum. gittiğiniz yerleri yazıyorsunuz ya, birden fark ettim ki tam da aradığım kişisiniz! 2 haftaya kadar amsterdama gidiyoruz. netten çok araştırdım ama birebir orada olan ve ne aradığımı bilebilecek biri olarak en iyi fikri sizden alabilirim.ucuz ve güzel ve marka giysiler alabileceğimiz bir outlet önerebilir misiniz bize? H&M elbette ki görülecek ama adidas, nike, hilfiger gibi markaların satıldığı amsterdama çok da uzak olmayan bir outlet önerirseniz çok seviniriz.bebeğimiz de var onun için nereleri önerirsiniz? şimdiden teşekkürler!size de keyifler, huzurlar!

Nane Şekeri dedi ki...

Merhaba Isminizi yazmadiginizdan adiniz ile hitap edemedim.
Oncelikle Iyi tatiller diliyerek basliyayim. Ben Amsterdam'da calisiyorum Eindhoven'da yasiyoruz.
Arkadaslarimdan ogrendigim kadari ile Amsterdam'da outlet merkezi maalesef yokmus. Buraya geldiginizde sizinde goreceginiz uzere burada Turkiye'de ki bir magazacilik, alisveris merkezi mantigi yok. H&M(http://www.hm.com/nl/#/start/) ucuzdur.Bebek kiyafetleri C&A(http://www.c-en-a.nl/) da bakabilirsiniz. Hema(http://www.hema.nl/) da guzel bebek kiyafetlerini uygun fiyata alabilirsiniz. Bu magazalar zincir oldugundan rahatlikla ulasabilirsiniz. Amsterdam disinda
(http://www.bataviastad.nl/en) bu outlet center var. Guzel bir yer ancak araba gerekli yada alternatif toplu tasima.
Blokker(http://www.blokker.nl/webapp/wcs/stores/servlet/Homepage?storeId=10001&langId=-104&catalogId=10002) ve Xenos(http://www.xenos.nl/) hercesit mutfak,banyo oyuncak vs icin bizim cok ugradigimiz zincir magazalardan 2si de fiyat olarak uygundur.
Kruidvat (http://www.kruidvat.nl/) etos (http://www.etos.nl/) ve da (http://www.da.nl/wps/wcm/connect/DA.nl) parfumeri ve recetesiz ilaclar icin uygun fiyatli dukkanlardir.
Size olabildigince internet sitelerinide verdim ki Amsterdam daki adreslere ulasabilirsiniz.
Bunun disinda sormak istediginiz birseyler varsa yardimci olmaya calisirim.

Sevgiler

Nane Şekeri dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

üzgünüm, ismim özge. çok teşekkür ederim bilgiler için.ben amsterdama daha önce de gelmiştim ama üniversitedeydim o zaman.önerdiğiniz bazı yerleri hatırladım zaten siz söyleyince ama yenileri hemen kontrol edeceğim. etos bir cennetti evet! nasıl da unutmuşum! umarım indirim dönemine bir şekilde denk geliriz :) bu arada istediğiniz birşey varsa belki ulaştırabilirim amsterdamda çalışıyorsunuz madem.aklınızda olsun, nasılsa ben rutin olarak okuyorum sizi, aklınıza gelirse yazarsınız :)
sevgiler! özge

Adsız dedi ki...

cnm uzun zamandır ilk defa giriyorum bloguna
nasıl da özlemişim seni .. anlattıklarını, gördüklerini, aldıklarını, gezdiğin yerleri görmeyi dinlemeyi okumayı... İnan çok özlemişin seni çok seviyorum.. umarım en kısa zamanda görüşürüzz. Cnm arkadaşımmm...
Zeyno geçiyor yanımdan şimdi o da çok özlemiş seni....
Edward a selamlar
senin Tubin