26 Eyl 2008

Bir Dukkanlik ayakkabi

Kendimi bildim bileli tutkunu oldugum seylerden biridir "Ayakkabi".Yillardir calisip tabiri caizse kac maas yedirdim bir tanelerime. Bazilarini verdim bazilari verilecek halde degildi copte yer buldular Su an ki kreasyonuma asagidaki resmi tiklayarak ulasabilirsiniz.Bazilarini maalesef bu yil firsat bulup hic giyemedim.Bazilarini halen kolilerden bulamadim :( Insallah bulup eklerim.
Uzun bir calisma sonucu resimlediklerimi kutulara yapistiracagim.Boylece nerde ne var derdi bitecek.

Ayakkabi

Ayakkabiya kesinlikle dayanamiyorum.Canta bir derece,Hic unutmam bir sene kizlarla Yunanistan'a gittik.Sanirim 3 parmak arasi terlik 2 sandalet almistim bir seferde ayni magazadan :)
Maasim kadar bir paraya "Nine West" ten ilk aldigim topuklu sandeleti hic unutmam.
Eski calistigim Bankada bizlere "Profesyonel yasamda giyim " konulu egitim videosunu gosteriyorlar sanirim 100 kisi variz salonda,giyimde yapilan hatalar uygunsuzluklari
"Gizli kamera"ile kaydetmisler programin icinde bu goruntuleride verdiler. Arkadan bir ses "Pinar kizim bu ayaklar senin degil mi?".Ali al moru mor vaziyette ben Ahu hala (kulaklarin cinlasin) kizim valla bu senin ayaklar ne guzeller ne diye koymuslar buraya" diye geyik yapiyor.Cidden guzeldi ayakkabilarim ve pedikurlu ayaklarim :)Cogu kez arkadaslarim bu sebeble beni cok elestirmislerdir. Nurkom
" Kizim biriktirsene parani ayakkabi alacagina cok musrifsin cok " dedi durdu 6 yil boyunca birde evlen derdi evlendim simdide "keske evlenmeseydin de burda olsaydin "diyor canim benim.
Ayaklarimi kesmesine ragmen cok sevdigim bir ayakkabimi yillarca giydim.Baktim ayaklarimi cok hirpaliyor sonunda kuzenime verdim .O cok mutlu kendileri ile :)
Ayakkabi bir tutku bende mutlaka aliyim almayayim kataloglara bakarim.
Zevkim de cok karisiktir. Cok asil cok vakur cok kullanisli cok zibidi yada cilgin ayakkabilarim vardir. Herbiri ayri telden calarlar.
Ozlemisim ben ayakkabilarimi.Psikolojim yuzunden tek ayakkabiya baglamis gidiyordum.Ayildim kendime geldim simdi cesit cesit kiyafete gore giyiyorum hergun.
Oh be dunya varmis.
Biyom dan esinlenip hazirladim bu resimleri. Saol Biyocum iyi ki yazdin o yaziyi :)