29 Haz 2008

Bavul hazırlama sanatı

Evet bugün sizlerle bavul nasıl hazırlanır onu tartışalım istedim zira Nane şekeri bu konuda sıfır. Liste yaptım sonra fark ettim ki liste ile alakası olmayan bir bavulla tatile gitmiş bir ton eksikle karşılaşmıştım.Eşim inanılmaz programlıdır. Herşeyi haftalar öncesinden planlar listeler sadece bavul değil evde yapılacakları bile yazılmış çizilmiştir.
Ya ben neden bukadar savsakım bir tambelim bir dağınığım sormayın annem korkuyor valla kocam bu dağınıklık yüzünden beni boşar diye :)
Bu sefer dedim haftasonu herşeyi hazırlayım evi temizliyim yapılacak edilecek listesi yapayım nerdeeeee :) Cumartesi Walibi denilen bir eğlence parkına gittik bu başka zaman yazılacak bir konu Pazar da 11 de kalkıp günü yedim resmen. Adam bütün gün yapılacak edilecek listesi yapıp çamaşır sepetini yıkadı :( Tembel bende koltukta kaldım neyim ben yaaaaaa
Offf valla bu sefer o lanet listeyi yapıp bavulumu o listeye göre toplıyacağım bu sefer eksiksiz olucak kesin kararlıyım:)
Anneannem ve annem güzel bavul toplarlar mum gibi. Ben neden böyleyim ya giymediğim bir ton kıyafetler dönerim tatildede mutlaka eksiğim vardır.
Gardrobu yanımda götürmeme izin verseler keşke.

5 yorum:

zeya dedi ki...

ben de bavula herşeyi doldurmaya kalkar sonrada esas almam gerekenleri almamış olduğumu fark ederim.

Şimdilerde şöyle yapıyorum kalacağım günlere göre giyilecek kıyafetleri hazırlıyorum hatta takıları bile sonra bavula koyuyorum. Dene bak işe yarıyor.

İyi yolculuklar :)

nilüfer dedi ki...

bavul hazirlamaktan nefret ediyorum bende...ihtiyaclarimi almis olurum ama onun yaninda gereksizleride eklemis olurum ::))
keske her gittigimiz yerde bizi bekleyen gardoplar olsada bavul tasimasak :))

Nane Şekeri dedi ki...

Zeyacim cok guzel bir akil bende bu aksam dedigin sekilde hazirlamaya karar verdim.
Nilufercim al benden de o kadar :) ne meret birsey su bavul olayi. Bu arada kesin donus mu var yanlis mi anladim ?

nilüfer dedi ki...

yok canim yanlis anlamadin :) insallah kismetse bugün itibariyle 25 gün kaldi evcezime gitmeme..hem seviniyorum hem de bir yanim buruk burayi sevmistim ben :)alismistim yani simdi tekrar toplanip geri dönmek zorda geliyor sanirim :)
bu arada blog listende diyetmanyagi adinda bir blog var sanirim senin blogun.:) orada pkos demisin bu pkos polikistikoversendromumu??eger öyleyse bende de var :)ne menem birsey oldugunu biliyorum :(

Nane Şekeri dedi ki...

Nilufercim haklisin Diyetkolikte benim sayfam :) Ama kendisine daha kendimi kanalize edemedim.Evet pcos cok menem bir olay aslinda yazicagim cok sey var kitaplar aldim bilgi verecegim.
Her iste bir hayir vardir Nilufercim. Umarim evindede yasadigin yerdeki kadar mutlu olursun.Hayirli olsun

Sevgiler