12 Haz 2008

Wii Fit

Okuyan bilir önce wii sportlu olduk,şimdide wii fit.Dün eve geldiğimizde komşumuza bırakıldığı kağıdı aldı eşim.Ki o sırada arabayı park etmeye boğuşurken elinde kağıt ile yan tarafa geçtiğini görünce hemen çaktım valla olayı.
Dün gece maç vardı ben seyredemedim heyecandan ama eşim seyretti.O olay ayrı bir yazı konusu gelelim wii fit benim kişisel eğitmenim. Didomu aratmıyor nazi mübarek dedi çık board a alıyım ölçünü.Çıktık efem ölçtü biçti mini minnacık mii mi -burada karakterlere mii deniyor- yaptımı tostoparlak birşey tamam obeziz ama insanda biraz alınıyor. Sonra OBEZ sin dedi bana malukat. Sanki bilmiyoruz.Neys efendim birde üstüne wii fit yaşımı buldu mu 52 birde dedi +17 yaş yaşlı vücudun çalışmamız lazım seninle çok işimiz var.Başladım bakalım.
Ciddi ciddi sizi her duruşta her harakette uyarıyor. Bir üst seviyeye yada hedefe varınca yeni bir egzersiz yada oyun açılıyor.
Almayan varsa koşun kapışın... derim

6 yorum:

Esra dedi ki...

gecenlerde bir arkadasimda Wii ile tanistik, simdi de senin blogunda WiiFit ile. Sanirim eninde sonunda bizim eve de girecek. :-))))

Nane Şekeri dedi ki...

Tavsiye ederim Esracim.Grafikler pek o kadar iddiali degil acikcasi.PS oynamis biri olarak soyliyebilirim ama daha interaktif ve acikcasi inanilmaz keyifli.
Esim bilgisayar oyunlarini pek sevmez o bile bir heves yapiyor

nilüfer dedi ki...

bende cok merak ettim su wii fit i valla :)) sanirim yakinda bizim evede gelir :))deneyimlerini paylasirsan cok sevinirim..ise yarayip yaramadigini cok merak ediyorum gercekten :))

Nane Şekeri dedi ki...

Sevgili Nilüfer,Sanırsam bu alet işe yarıycak inanılmaz derece insanı hırslandırıyor sürekli +0.5 kilo almışsın dünden beri sebeb : a. gec yedim b... seklınde sorular soruyor delirticek beni :) Eşim bana en iyisi sen buna yemekten önce çıkta seni gıcık etmesin diye takılıyor.bakalım 1*2 hafta sonra mutlaka sonuçlarımı yazarım.İyi hafta sonları

Chris'in Annesi dedi ki...

cok degısık bırsey cnm bu,ama tam anlayamadım,nasıl oldugunu bu olum yapan bır alet falan mı ne yapıyor?daha acık yaz tatlıs,beklıyorum

zeya dedi ki...

Güle güle kullan.
Göreceksin kesin işe yarayacak :)
En azından akşam oturmak yerine ayakta tutuyor insanı.
Şimdi Danceing Stage çıkardılar. Dün aldım. Kurmam biraz zaman aldı ne nereye bağlanacak derken pek çözemedim ama dans ettiriyormuş. Bu akşam çözer anlatırım :)
Şimdi zamanla o wii 'deki mii'in zayıflayacak. Çok eğelenceli :):):)